The rain falls because the cloud can no longer handle the weight. The tears fall because the heart can no longer handle the pain.

Never hurt people who love you a lot, because they WON'T HURT YOU BACK. But they'll probably have NO CHOICE but to LEAVE YOU FOREVER.

29 June 2009

Still in reunion of BBA UPMKB mode.

Opps..beberapa gambar nakal dari Zida'a webpage (FS) yang digrab.

Syed menggoda..!

Picure dalam clan yang terbesar

4 of us!

Makan Yan..makan... Meh aku suap, meh!

Dengan pengantin!

Owh..aku dok drive..korang suke2 hati nk bergambar ye!

Girls!

Memang tengah lapar! Muka sangat control supaya tak nampak kelaparan yg sangat jelas! Hahaha!

OK...kite berhenti rehat bersama Kit-Kat!

25 June 2009

Picture | Aksi | Posing

Seperti yang dijanjikan, aku upload beberapa picture (setelah ditapis habis-habisan) daripada berpuluh pic. Ini belum dari Hata lagi. Tunggu.

Just click on the picture to view better @ enlarge. Kalau nak picture2 ni, hint aku. or you may grab here. Unconditionally! FOC! Tapi, ini dalam compile-picture-files. Nak yang ori..still kne bgtw aku. I'll email it.






















Great moment with all of you. Next trip - Tioman? Yan..ko urus lak. Klo ko keje takpe..ko uruskan pastu ko keje je la.Kitorang je pergi pun OK je. Just kurang sorang photographer je. Huahuahuahua!

Guys! Mini reunion for K.Zuna yg akan balik ke Sarawak in d' middle of July, how about that?

Hahahaha! This is just an intro.


Peace semua!
Picture di atas adalah INTRODUCTION semata-mata. Sila tunggu picture lain (berpuluh-puluh - thanks a lot to Yan ; our photographer yang send this CD to me!). Akan di upload pada masa aku free. Sori guys. Buzy sket! Nanti Ayu upload!

Still waiting for Hata D' Gorgeous!

Adios!







*Click to enlarge!

Salah sorang yang hint aku. Haha!

Nota kaki: *Gambar2 yg bakal diupload adalah gambar yang telah ditapis. Jangan risau! Hahahaha! Ada yang tak lena tidur bila tahu aku nak upload picture! Hahahaha! Heh..tau takut. Masa posing tak takut!


23 June 2009

Awarded by Kak Anis.


Award? Tagged biasalah kena. Tapi kali ni aku tengok aku di-awarded oleh K. Anis. Ermmm....kne buat la ye. Nanti klo ignore, kata ape lak? Hahahaha!


Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini :

Pemberi award adalah K. Anis! She’s:

(First) Senior officer yang boleh get along gak dengan aku. Kenal K. Anis thru K. Ina. Bile? Lupa specific date & event. (noktah)

(Second) Salah seorang pembuat kek tegar-berani-mati. (saja letak elemen metafora di situ) Kek coklat paling best! Aku suke! (Noktah lagi..)

(Third) Suke shopping dia ni. Tak caya, tengok la blog dia. Dari furniture sampai ke perfume. Memang shopaholic. Sumber rujukan bagi yang weng-weng macam aku!

Lagi 2 – hutang ye!

Nyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yang seterusnya:

Kacang!

1. Fakta : Loud speaker. Masa kecik dulu mama kat pernah tertelan cip microfon.

2. Happy-go-lucky-person! Klo tengah sedih pun, better make myself happy. Bukan dunia ni heran pon klo aku tengah sedih kan?

3. Speedy Gonzales – cakap laju. Aku tak leh cakap perlahan sebab nanti aku tergagap. Hahaha! Sebab tu tak leh jadi pembaca berita. Failed! Jadi emcee boleh sbb tak banyak sangat nak baca. Just jemput orang tu, say thanks and jemput lagi.

4. Minah emo : Jangan bagi aku marah. Itu je. I’ll nagging until I die!

5. Introvert person : Seriously, aku bukan jenis pandai kongsi dengan orang lain. Berpuluh kali kena marah dengan bestfriend aku sebab suke pendam sorang2. Hahaha. Ala...tak tahu la nk mula camne! Pendendam? Itu kata ujian psikologi.

6. Aku PALING TAK SUKA MEMANDU! ...

7. (Sambungan yg tadi) Bile memandu, aku paling anti pandu pelan! Ngantok.

8. Suke baca buku. Lupa makan. Sampai gastrik. (Gastrik aku dah heal masa belajar kat UPM dulu). Suka POOH! Suka dengar muzik.

9. Tak suke keadaan yg sunyi nanti telinga berdesing. Hish! Tak suke bunyi senduk bergeser dengan stanless-steel caterer tu! Eeeyyuuwww!! Erkkk! Tak suka belon! Huh!

10. Fakta terakhir : How i wish i have a magic wand!


Pilih 10 penerima award seterusnye dan describe tentang mereka:

Part ni paling failed. 10 plak tu!

Hajar – teman yang dikenali menerusi laman blog ini. Nice person.

Yan @ Mitsuko – best buddy masa belajar kat UPM selain dari K.Zuna, Zida, Lah, Elma, Syed, Fifi, Malek, Anol, Jaa, Ramzan, Ady, Hadi_Khayalan, Nuar, Zaidi, Sahnawan…(maaf klo ada tertinggal..u all are the best)

Heikma @ Puan Monot – teman BITARA. Teman YM disaat PC aku diserang virus. Huhu!

Kak Zah (ICT) – 2nd boss at ICT. Lembut je.

Kak Siti ICT – Staff @ ICT. Byk kerjasama buat kursus2 ICT related. Chaiyook!

Lagi 5…..award ini terbuka kepada sesiapa yang membaca entri ini. Selamat di-award.

Luv u all. Muah!